April 2012 (vilderavv)

Ny start agaaain

    Dato: 28.08.2012 Klokken: 17:08 Kommentarer: 3

Som sagt har jeg ikke blogga på en uke eller mer og det skyldes skole og fritid. Jeg har rett og slett dretet i bloggen en stund, siden vi begynte i forige uke på skolen og hadde mye å gjøre. Har jo mer nå da men.. Uansett så prøver jeg å blogge mest mulig ♥ Bloggtips til hva jeg kan blogge om? ♥
 

Noen blogger jeg leser

    Dato: 16.08.2012 Klokken: 23:12 Kommentarer: 3


Noen jeg leser er l0ve, amandaones, ezel, johannean, saraad, dobbelkamp, mathildena, mlp, linenova, idaberge (Trykk på navnene for å komme til bloggen + og navnene er i rekkefølge ♥ ) Leser du noen av dissen bloggene?

Bloggtips?

    Dato: 11.07.2012 Klokken: 17:03 Kommentarer: 4


Jeg har ikke noe insirasjon for å blogge nå.. Så jeg trenger deres hjelp til å finne ut hva jeg kan blogge om :-) Har du noe jeg kan blogga om? 

Begynner på ny

    Dato: 16.06.2012 Klokken: 00:02 Kommentarer: 2

Jeg har ikke blogget på lenge nå, men blogglysten har ikke vært på topp og har ikke hatt inspirasjon i det hele tatt.. Beklager! Men også en grunn er at jeg har ikke hatt tid nesten, nå som det nærmer seg sommerferie! Vært på skoleavslutning, tverrfaglig årsprøve osv.. Her kommer noen bilder fra det siste :) 


♥rest in peace leo..
 


tesshin ♥

valpene til hunden min frøya, skal se dem i morgen ♥ 2-3 dager gamle! 
Så jeg skal prøve å blogge så oftest som mulig nå framover og få til et lite innlegg hver dag :) Synes om bildene? Gjort i det siste?